ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη, το τμήμα των Παμπαιδων του Έσπερου έφερε τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις ενός υπέροχου ταξιδιού
Αθλητισμός
15/03/2024

Επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη,  το τμήμα των Παμπαίδων του Έσπερου έφερε τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις ενός υπέροχου ταξιδιού...τέτοιου είδους ταξίδια βοηθάνε τα παιδιά να εξελιχθούν αθλητικά, αφού κατά τη διάρκειά τους καλούνται να "αντιμετωπίσουν" αντίστοιχα τμήματα ιστορικών σωματείων με μεγάλη εμπειρία στο μπάσκετ και πρότυπων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης. 

 

Πρωτίστως όμως, τα ταξίδια αυτά ανοίγουν νέους ορίζοντες στα παιδιά μέσα από τα καινούργια μέρη και τα νέα πρόσωπα που συναντούν, τα ενισχύουν κοινωνικά καθιστώντας τα ενεργά μέλη τη ίδιας ομάδας, όπου ο καθένας έχει τον ρόλο του και τα ενδυναμώνουν συναισθηματικά μέσα από τη συνύπαρξη και τη συνεργασία με τους συναθλητές τους. 

 

Ο Σύλλογός μας θεωρεί πολύ σημαντικές αυτού του είδους τις αποστολές, για αυτό και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του, κατά τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς, με τους γονείς να επιβαρύνονται κάθε φορά το ελάχιστο δυνατό κόστος.

 

 Η επίτευξη λοιπόν μιας τέτοιας αποστολής, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια επιχειρηματιών του νησιού μας, που συμμερίζονται αυτή μας την προσπάθεια και κάθε φορά στηρίζουν και βοηθούν τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας να ζουν εμπειρίες μοναδικές. 

 

Ευχαριστούμε θερμότατα το DIMITRA BEACH HOTEL & SUITES και MICHELANGELO RESORT & SPA του κ. Λισγάρη Μιχαήλ,  το MODAWOOD HOME & HOTEL FURNISHING του κ. Γρηγόρη Μουζουράκη και το ALL DAY TRAVEL των κ.κ. Τσολάκη Γιώργο και Κοκορομύτη Νικόλαου.

 

Παραμένετε αρωγοί των νέων αθλητών και της προσπάθειάς τους για συνεχή βελτίωση.