Εξαιρετική εμφάνιση για την Δόξα Καρδάμαινας και νίκη με 7-1 κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου
Αθλητισμός
27/03/2024

Πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση η Δόξα επικράτησε με το ευρύ 7-1 του Άρη Αρχαγγέλου στο γήπεδο Καρδάμαινας. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μανώλης Χατζηφούντας, Χρήστος Χατζηφούντας και Μάκης Ζερβός, ενώ ένα προσέθεσε ο Μάριος Ατσαλάκης.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με δράστη τον Μανώλη Χατζηφούντα και ουσιαστικά «ξεκλείδωσαν» την άμυνα του Άρη. Ο Χρήστος Χατζηφούντας πέτυχε το 2-0 στο 39΄ , ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάκης Ζερβός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν στο 44΄ με τον Έρι Τσανάκου, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή.

Η απάντηση της Δόξας ήταν μέση, καθώς ο Χρήστος Χατζηφούντας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 45΄ πέτυχε το 4-1. Στο 60΄ ήταν σειρά του Μανώλη Χατζηφούντα να σκοράρει  το δεύτερο του τέρμα, πετυχαίνοντας το 5-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ατσαλάκης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Δόξας, πετυχαίνοντας το 6-1, ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 77΄ ο Μάκης Ζερβός, που φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ της Α Κατηγορίας.

MVP

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Χρήστο Χατζηφούντα, που έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημείωσε και δύο από τα επτά τέρματα της ομάδας του.

Διαιτησία

Μαστρογιαννάκος Δ

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Μιχαλάκης

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Οικονόμου-Σταμάτης): Δημητρίεβιτς, Χατζηφούντας, Χατζηπαναγιώτης, Κορκής, Πης Ι (73΄ Ελευθερίου), Κουρζής, Ατσαλάκης, Ζερβός (73΄ Μποϊλής Ι), Χατζηφούντας Ε (70΄ Παπαβασιλείου), Συνεσίου (70΄ Μεζουράι), Μποϊλής Γ

Άρης Αρχαγγέλου (Πέτρος Ρουτζιέρης): Κοντογιωργάκης, Σακελλάρης Σ, Παρδαλός, Καλαμπούκης (60΄ Μαγιόγλου), Μαγιόγλου Α (29΄ Τσανάκου), Κασιώτης, Μάλλιος, Πρίφτι, Νικολού (73΄ Σεχιτάι), Στάτης, Γιακουμάκης (73΄ Μπαρμπαντώνης

Ρεπορτάζ