Ήττα κόντρα στο Μαρκό για τον Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
01/04/2024

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Α.Ο Πυλίου εκτός έδρας κόντρα στο Μαρκό για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) με τους γηπεδούχους να παίρνουν έτσι τεράστια βαθμολογική ανάσα φτάνοντας 44 βαθμούς ενώ πλέον λιγοστεύουν και οι μαθηματικές ελπίδες για τους «βυσσινί» για παραμονή στην κατηγορία.

Το Μαρκό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παυλίδη στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Α.Ο Πυλίου ανέβασε την απόδοση του και έφτασε στην ισοφάριση μετά από εκτέλεση φάουλ του Κότζα και κεφαλιά του Βουκομάνοβιτς στο 53′ με τους γηπεδουχους να πιέζουν και να φτάνουν τελικά στο γκολ και στο τρίποντο με τέρμα του Πίκουλα στο 73′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λαθύρης με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Σηφάκη.

Οι συνθέσεις

Μαρκό (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυρίτσας, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (88′ Πιέτρης), Αλεξίου (66′ Σάμιος), Γιαννιτσάνης, Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Ριτσοτάκης, Πίκουλας (81′ Φρέρης), Κιούσης (88′ Μεγαρίτης), Λαζαρίδης.

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος):  Ήλιος, Παπαναστασίου (81′ Λάντζιος), Μούλας, Μπριλάκης, Βουκομάνοβιτς, Δρόσος, Μεντής, Χατζηνικολάου, Μπρέμπος (75′ Τσιτσεκίδης), Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (37′ λ.τ. Κότζα)