«Τρίποντο» για τον Α.Ο Πυλίου, 2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων
Αθλητισμός
08/04/2024

Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Α.Ο Πυλίου που επικράτησε με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων για την 30η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) φτάνοντας έτσι τους 35 βαθμούς. Οι «βυσσινί» είχαν μια καλή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σκόραραν με τους Τσιτσεκίδη και αυτογκόλ του Παππά.

Εικόνα

Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στην αναμέτρηση ο Α.Ο Πυλίου απείλησε πρώτος με την προσωπική ενέργεια και του σουτ του Μπρέμπου με τον Πίνη να απομακρύνει. Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Παπαναστασίου εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Τσιτσεκίδης με σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Πίνη για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με την εκτέλεση φάουλ του Τζανουλίνο με τον Πίνη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ στο δεξί του παραθυράκι. Απ’ την εκτέλεση του κόρνερ οι «βυσσινί» απείλησαν ξανά με την προβολή του Μπρέμπου να περνά άουτ και αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου αφού στην συνέχεια καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική.

Στο 49′ ο Α.Ο Πυλίου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος με την σέντρα του Μεντή και την κεφαλιά του Δρόσου να περνά άουτ. Στο 51′ το φάουλ του Ντερμίσι πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Χατζάκου στο 68′.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 70′ όταν ο Βουκομάνοβιτς έκανε την παράλληλη πάσα ο Λάντζιος σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Παππά στην συνέχεια άθελά του να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 76′ ο Χατζηνικολάου βρήκε δοκίμασε τα πόδια του με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Πίνη ενώ στο 80′ μετά το γύρισμα του Βουκομάνοβιτς ο Αλιμερκάι πλάσαρε ψηλά άουτ με το 2-0 να μείνει μέχρι την λήξη του ματς.

Ο κορυφαίος

Ο Ηλίας Τσιτσεκίδης πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα, είχε διάθεση για όσο αγωνίστηκε και προσπάθησε αρκετά στο δεξί άκρο της επίθεσης για τον Α.Ο Πυλίου.

Στο ύψος του

Ο Βουκομάνοβιτς έτρεξε αρκετά, κέρδισε πολλές μονομαχίες και απ’ τα πόδια του ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του αγώνα.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμόγλου με βοηθούς τον Αγγελόπουλο και την Αλεξοπούλου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος): Ήλιος, Παπαναστασίου (82΄ Συντιχάκης), Μούλας, Μπριλάκης, Μπρέμπος (82’ Εσαλέ), Βουκομάνοβιτς, Δρόσος (67’ Λάντζιος), Τσιτσεκίδης (67’ Αλιμερκάι), Μέντης, Τζανουλίνος, Χατζηνικολάου (90’ Τσατσακλάς).

Βύζας Μεγάρων (Γιάννης Ρόκας): Πίνης, Σταφούκα (54’ λ.τ. Μπουλγκουρίδης), Ρέππας, Μουσκάι, Δούμουρας (46’ Κούτσι), Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης Μ., Παππάς (82’ Μωραΐτης), Χατζάκος (78’ Δούκας), Καραγιάννης Γ. (82’ Πεκίνι), Ντερμίσι.

Ρεπορτάζ