Μεγάλη πρόκριση για την μικτή Κ-15 γυναικών της ΕΠΣΔ
Αθλητισμός
12/04/2024

Στην 2η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανάπτυξης Γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει την Ε.Π.Σ. Αθηνών προκρίθηκε η Μικτή Κ-15 της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, η οποία επικράτησε 2-0 της Ε.Π.Σ. Χανίων – Ρεθύμνου στο Ε.Α.Κ. Ρόδου για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Η Γαβριέλλα Καμπουράκη σκόραρε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Τριχιά και της Μαριέττας Φιλιππάκου.

Το ματς

Οι γηπεδούχες μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι, έδειξαν διάθεση να πάρουν από νωρίς την κατοχής της μπάλας και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ με σουτ της Καμπουράκη. Στο 28’ η Καμπουράκη βρέθηκε και πάλι απέναντι από την Μπαλάση, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε αουτ. Δύο λεπτά αργότερα και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου, έπειτα από κάθετη πάσα της Γρύλλη, η Καμπουράκη βρέθηκε εκ νέου σε θέση βολής και με ένα εκπληκτικό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της Μπαλάση, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικές, με αποτέλεσμα το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Διαιτησία

Ζαρίδας Γιάννης

Βοηθοί: Στεφανάκης – Κασιώτης

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κ-15 (Γιώργος Τριχιάς – Μαριέττα Φιλιππάκου): Σακκομήτρου, Πιζάνια (63’ Χατζηαντωνίου) Μπρόκου, Κουδούνη, Λία, Παπαδοπούλου, Ογούτμεν (36’ Μάρη), Πετρίδη (68’ Κουρκουβή), Καμπουράκη (63’ λ.τρ. Γάτη), Γρύλλη, Σβύνου (68’ Διακογεωργίου).

Ε.Π.Σ. Χανίων – Ρεθύμνου (Κώστας Βερναδάκης): Μπαλάση, Γαλανάκη (49’ Τσοντάκη), Χατζηγρηγοράκη, Μαρκογιαννάκη, Μπατάκη, Μαλαδάκη, Αλμπέρτη, Καπαρού, Τζεμανάκη, Αλιγιζάκη, Φραγκέδη.

Ρεπορτάζ