Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο τίτλος της Κ-12 του Ομίλου νήσων στον Αντίμαχο
Αθλητισμός
22/04/2024

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τον Αντίμαχο αφού οι “κόκκινοι” πανηγύρισαν τον 3ο τους συνεχόμενο τίτλο στην κατηγορία Gold της Κ-12 επικρατώντας στον τελικό του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω με 2-0 τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω αποδεικνύοντας για ακόμη φορά τόσο την καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο όσο και την αγωνιστική τους συνέπεια.

Φανταστική ατμόσφαιρα στην Αντιμάχεια αφού ο κόσμος από νωρίς το πρωί της Κυριακής έδωσε δυναμικό παρών ενώ δυναμική ήταν η παρουσία και τον γονέων όχι μόνο απ’ την Κω αλλά και απ’ την Κάλυμνο, την Λέρο και τη Νίσυρο.

Στην τελική φάση βρέθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής καλλιέργειας της ΕΠΣΔ, Γιάννης Μικρόπουλος που ευχαρίστησε τις ομάδες, τον διοργανωτή Αντίμαχο και όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Κ-12 όλη την σεζόν όπως και την Γεωργία Φορόζη για την συνεργασία που είχαν και την φετινή χρονιά.

Τις απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης, Μπάμπης Ναβροζίδης, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη, ο παλιός πρόεδρος του Αντίμαχου και ταμίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Νεκτάριος Φωταράς, ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Μικρόπουλου στο βόρειο συγκρότημα, Παναγιώτης Πηλιγκός, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Αντίμαχου, Κώστας Τσιρίλο και Γιάννης Κορτέσης και η άμεση συνεργάτης του κ. Μικρόπουλου, Γεωργία Φορόζη.

Τιμήθηκαν επίσης οι διαιτητές και ο γιατρός του αγώνα για την πολύτιμη βοήθεια τους όπως και ο Τσιρίλο και Κορτέσης για την εξαιρετική συνεργασία όλη την σεζόν.

Στην κατηγορία Iron πρώτος τερμάτισε ο Άγιος Γεώργιος Πανόρμου που κέρδισε τον Αντίμαχο 2 στον τελικό, στην κατηγορία Bronze η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε του ΠΑΟΚ Κω και στην κατηγορία Silver ο Α.Ο Πυλίου που κέρδισε με 3-1 το Νικαγόρα και έκανε το back-to-back.