Φινάλε με ισοπαλία στις εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
25/04/2024

Φινάλε με ισοπαλία στις εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Α.Ο Πυλίου ο οποίος για την 33η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με τα ταξίδι να ολοκληρώνεται για τους “βυσσινί” μετά από μια όμορφη τετραετία στις εθνικές κατηγορίες. Στο ματς με την Θύελλα Ραφήνας οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Μαρτίνο στο 18′ για να γράψει το τελικό 1-1 με φάουλ ο Κότζα.

Εικόνα

Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βουκομάνοβιτς δοκίμασε τα πόδια του με την μπάλα να περνά άουτ ενώ στο 8’ μετά την επικίνδυνη σέντρα σου του Χίσο ο Ήλιος έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Απ’ την εκτέλεση οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά όταν μετά την προβολή του Φύτρου ο Μεντής έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Η Θύελλα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε κυρίως απ’ τα αριστερά τον τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία και στο 18’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα όταν μετά εκτέλεση φάουλ του Χίσο και κεφαλιά πάσα του Φύτρου ο Μαρτίνος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους αφού η τελευταία καλή στιγμή ήταν το πλασέ του Βουκομάνοβιτς στο 45’ που κατέληξε στην αγκαλιά του Καραστέργιου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη διάθεση μετά και την είσοδο του Κότζα και προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 59’ ο Τζανουλίνος μάλιστα ήταν αυτός που απείλησε με το σουτ του να περνά άουτ ενώ η Θύελλα που έψαξε στην κόντρα να απειλήσει είχε μια εξαιρετική φάση στο 66’ για να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Χίσο έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ντόκο με τον Ήλιο να αποκρούει και τον Μπριλάκη στην συνέχεια να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 70’ ο Χίσο απείλησε ξανά με δυνατό σουτ με τον Ήλιο να λέει «όχι» ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά για να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 88’ ο Τζανουλίνος εκτέλεσε το φάουλ με τον Μούλα να πλασάρει μέσα απ’ την περιοχή και τον Καραστέργιο να μαζεύει ενώ στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοφάριση.

Στο 92’ ο Κότζα με μια ωραία κούρσα κέρδισε το φάουλ με τον ίδιο να τον εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καραστέργιου και να γράφει το τελικό 1-1.

Ο κορυφαίος

Εξαιρετικό ματς απ’ τον Χίσο που ήταν πηγή κινδύνου για τον Α.Ο Πυλίου και απ’ τα πόδια του ξεκίνησε ότι αξιόλογο έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο ύψος του

Ο Άρης Κότζα μπήκε στο δεύτερο μέρος και άλλαξε την εικόνα των “βυσσινί” ενώ πέτυχε και με φάουλ το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλαφογιάννης με βοηθούς τους Τζέλο και Πάσκο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος): Ήλιος, Μούλας, Μπριλάκης, Τσατσακλάς (46’ Κότζα), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος, Δρόσος (72’ Εσαλέ), Τσιτσεκίδης (84’ Αλιμερκάι), Μεντής (60’ Λάντζιος), Χατζηνικολάου (84’ Παπαναστασίου), Τζανουλίνος.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγελής, Παρασκευόπουλος (84’ Φλώρος), Φύτρος, Ανδρίκος, Τσούκας, Ντόκο, Μαρτίνος, Κωτσάκης (76’ Μπουντάκης), Χίσο, Μακροδημήτρης (66’ Γκούμας)

Ρεπορτάζ