Επιτυχημένο το σεμινάριο jujitsu από τον Σύλλογο «ΑΕΤΟΣ Κω» με τον αθλητικό διευθυντή, Πάτροκλο Μακρή
Αθλητισμός
28/04/2024

Μετά από 11 χρόνια απουσίας από την Ελλάδα , ο αθλητικός διευθυντής και μέλος της  τεχνικής επιτροπής της αυστραλιανής ομοσπονδίας στο jujitsu Πάτροκλος Μακρής, βρέθηκε στο σεμινάριο που διοργάνωσε η σχολή  Αετός Κω στο Αθλητικό Πολύκεντρο  .  Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Απόστολος Παπανικολάου, απέδωσε τιμητική  πλακέτα στον δάσκαλο και μέντορα του όπως  ο ίδιος τον αποκαλεί  και με λόγια σεβασμού,  τον ευχαρίστησε για τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε στους αθλητές του Αετού στο σημερινό σεμινάριο.

Το σεμινάριο είχε εξαιρετικά θετική ανταπόκριση, από αθλητές της ομάδας, ενώ το παρών  μεταξύ άλλων, έδωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σταμάτης Καμπουράκης, ο οποίος μίλησε με μεγάλη εκτίμηση στον δάσκαλο των παιδιών του και φίλο του, Πάτροκλο Μακρή.

Το καλό κλίμα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και τα χαμόγελα στο τέλος του επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την ομοψυχία που διέπει την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα θα αποδοθούν στους αθλητές του συλλόγου μαύρες ζώνες, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο προπονητής τους, Απόστολος Παπανικολάου, ο οποίος δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ