Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Kos Youth Festival, εντυπωσιακή η τελετή λήξης (pics & video))
Αθλητισμός
29/04/2024

Με μια εντυπωσιακή τελετή λήξης στο Νέο στάδιο Ανταγόρας ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και το φετινό, 3ο Kos Youth Festival που διοργάνωσαν οι Γιάννης Μανούσογλου, Στέργος Μαρίνος και Σταμάτης Τογρού σε συνεργασία με τον Δήμο Κω με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το τριήμερο ήταν εντυπωσιακό με αγώνες σε πέντε διαφορετικά γήπεδα με τα παιδιά που συμμετείχαν απ’ τα Δωδεκάνησα να έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μεγάλες ΠΑΕ όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ομάδες απ’ την Τουρκία όπως η Φενέρμπαχτσε και η Γκεντσλερμπιλίγκι αλλά και απ’ την Κύπρο την ΑΕΚ Λάρνακας και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την διοργάνωση.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο αντιπεριφερειάρχης, Μπάμπης Ναβροζίδης, η Έπαρχος Κω, Ντίνα Σβύνου, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Βασιλική Ξεπαπαδάκη Παπαδημητρίου και πλήθος ακόμα κόσμου. Οι διοργανωτές μάλιστα τίμησαν για την βοήθεια τους τόσο τον Δήμαρχο Κω, όσο και την Διονυσία Γιαννούλη αλλά και τον Παναγιώτη Δημόπουλο καθώς και αρκετούς ακόμη που προσέφεραν ώστε να στεφθεί με επιτυχία η φετινή διοργάνωση. 

Ξεχωριστή ήταν η βράβευση στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που μας έκανε περήφανους κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης με την Κ-19 του Ολυμπιακού με την αδερφή του Μαρία και τον πατέρα του Νίκο να παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα και να μεταφέρουν και το μήνυμα του Σωτήρη προς τους διοργανωτές και τις ομάδες. 

Οι ομάδες έκαναν παρέλαση στον αγωνιστικό χώρο του Νέου σταδίου Ανταγόρας και στην συνέχεια πήραν τα μετάλλια τους και τις αναμνηστικές τους πλακέτες. Στην κατηγορία Κ-10 πρώτη τερμάτισε η Φενέρμπαχτσε με τον Αντίμαχο να κατακτά την 2η θέση, τους Αργοναύτες την 3η και την ΑΕΚ Λάρνακας την 4η.  Στην κατηγορία Κ-12 η Φενέρ κέρδισε στον τελικό την ΑΕΚ Λάρνακας και πήρε την πρώτη θέση ενώ η Γκεντσλερμπιλίγκι επικράτησε στον μικρό τελικό του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ομάδα του Ιάλυσου ενώ στην μεγάλη φετινή κατηγορία της Κ-14 ο ΠΑΟΚ κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Παναθηναϊκό με τον Ανταγόρα να βγαίνει 3ος και τους Πάνθηρες να κατακτούν την 4η θέση.

Το 3ο Kos Youth Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τους διοργανωτές να ευχαριστούν θερμά τις ομάδες και τον κόσμο για την παρουσία τους όπως και όλους όσους βοήθησαν και το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ