Στο Loutraki Easter Cup o Φοίβος
Αθλητισμός
01/05/2024

Τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες συλλέγουν τα παιδιά του Φοίβου Κω, τα οποία βρίσκονται στο Λουτράκι για το Loutraki Easter Cup.

Μάλιστα, οι νεαροί Κώοι αθλητές οδήγησαν ψηλά τον Φοίβου, ο οποίος έδωσε και δύο φιλικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις τους Ο.Α.Κ.Α.

Οι ανακοινώσεις του Φοίβου για το ταξίδι σε Αθήνα και Λουτράκι:

”Η πρώτη θέση των αγοριών στην κατηγορία U13 και 2η θέση στην κατηγορία U15, έχουν μικρή σημασία μπροστά στην ανεπανάληπτη εμπειρία της συμμετοχής στο LOUTRAKI EASTER CUP. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και το Sportcamp Loutraki για την φοβερή φιλοξενία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά. Την 3η μέρα του EASTER CUP στο Sport camp Loutraki και τα παιδιά της κατηγορίας U13 έπαιξαν με την ομάδα Γ.Α.Σ. Βαιλικών, ενώ τα αγόρια U15 με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Το ταξίδι στις γειτονιές του μπάσκετ συνεχίζεται.

Την 2η ημέρα στο LOUTRAKI EASTER CUP παίξαμε σε 4 αγώνες. Η διαμονή στις εγκαταστάσεις του Sportcamp Loutraki είναι εξαιρετική και καθημερινά τα παιδιά ζουν δυνατές συγκινήσεις. Highlight της ημέρας η αδελφοποίηση με τα παιδιά της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου από την Κύπρο, που χάρισαν μοναδικές στιγμές με την φοβερή κερκίδα που έστησαν. Επίσης, δύο φιλικοί αγώνες για τα αγόρια U15 του συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με την ομάδα του Παναθηναϊκού και Super League Athletic Academy από τη Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Εξαιρετική εμπειρία για όλα τα παιδιά που είχαν τη χαρά να συναντήσουν τον παλιό τους προπονητή Γιώργο Καζάκο”.

Φωτογραφίες