3ο Kos Youth Festival: «Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν γι' αυτήν την μεγάλη αθλητική γιορτή»
Αθλητισμός
02/05/2024

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοργανωτές του 3ου Kos Youth Festival που θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και το φετινό μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση 

To 3o Kos Youth Festival πέρασε στην ιστορία και θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους και φορείς που βοήθησαν γι’ αυτήν την μεγάλη αθλητική γιορτή της Κω στην οποία είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε σχεδόν 1500 αθλητές σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό τριήμερο που ολοκληρώθηκε με την παρουσία σχεδόν 3000 θεατών στο Νέο στάδιο Ανταγόρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κω για την άριστη συνεργασία, τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και την εντεταλμένη σύμβουλο αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη όπως επίσης και τον πρόεδρο της επιτροπής καλλιέργειας και ανάπτυξης της ΕΠΣΔ, Γιάννη Μικρόπουλο για την στήριξη του για ακόμη μια χρονιά στο οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας σε όλα τα γήπεδα και σε όλες τις θέσεις όπως φυσικά και στον Γιώργο Πίτση και το giafkasports.gr για την κάλυψη και ανάδειξη της διοργάνωσης.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το αξίζετε εσείς. Τα παιδιά και οι γονείς που με την συμμετοχή σας καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε σαν σκέψη, να χαρίζουμε στιγμές και εικόνες στους αθλητές του νησιού μας και να έρχονται στην Κω μεγάλες ΠΑΕ απ’ την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να διορθώσουμε τα όποια λάθη μπορεί να υπάρξουν όταν φιλοξενείς τόσο κόσμο σε τόσα διαφορετικά γήπεδα. 

Σας ευχαριστούμε για όλα, ραντεβού του χρόνου!!!!

Οι διοργανωτές

Γιάννης Μανούσογλου

Στέργος Μαρίνος

Σταμάτης Τογρού