Ευχαριστήρια επιστολή της Δόξας Καρδάμαινας
Αθλητισμός
15/12/2020

Η Δόξα Καρδάμαινας έχει πλέον νέο κυλικείο στο γήπεδο της και θέλησε με επιστολή της να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ ΔΟΞΑ Καρδάμαινας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές που στάθηκαν αρωγοί στην κατασκευή του κυλικείου και των αποχωρητήριων του γηπέδου μας, τους προέδρους κ. Πόγια Νίκο και κ. Φραζή Νίκο καθώς και το προσωπικό των δυο κοινοτήτων. Αυτές τις γιορτινές μέρες και ιδίως φέτος  κρίνεται αναγκαίος ο εγκάρδιος χαιρετισμός όλων όσων συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία και ευημερία της ομάδας μας. Η συμβολή και η άμεση ανταπόκρισή σας μας συγκινεί και μας παρακινεί να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες  αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία ενώ παράλληλα τονίζουν το αίσθημα εθελοντικής προσφοράς.

Επίσης, οφείλουμε να δώσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κ. Χατζηχριστοφή Παναγιώτη για την άμεση αντικατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα και των ντους των αποδυτηρίων, αναμένοντας και την άμεση ανταπόκριση για παροχή ηλεκτροφωτισμού στο γηπέδου μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία.
 
Χορηγοί: Ξεν/χεία Κλεοπάτρα, Χριστοφής Νεκτάριος, Καλτσής Μιχάλης, Βαρκά Αλίκη, Ντινώρη Ελένη, Σεραφής Κωνσταντίνος, Ντινώρης Παναγιώτης, Κατσαρού Άννα, Μάμμης Γεώργιος.
Εθελοντές: Μυλωνάς Βαγγέλης, Μιαούδης Άκης, Θεοδοσίου Ανδρέας, Ελευθερίου Βαλάντης, Πής Νεκτάριος, Llacaj Kudret, Mezuraj Alket.