Δημήτρης (Τζίμης) Αθανασόπουλος: Ένας από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες
Αθλητισμός
18/12/2020
Ο Δημήτρης (Τζίμης) Αθανασόπουλος ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες. Αγωνίστηκε με την  ΑΕ ΚΩΣ δίπλα σε επίσης μεγάλες  μορφές του δωδεκανησιακού και Ελληνικού ποδοσφαίρου και είχε προτάσεις από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αθήνας.
 
Οι συνθήκες που επικρατούσαν στάθηκαν τροχοπέδη στην μεταγγραφή  του Τζίμη σε ομάδα του κέντρου όπου εκεί σίγουρα θα έκανε μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος στα ποδοσφαιρικά σαλόνια, αντιμετωπίζοντας τα μεγαθήρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και προφανώς θα γίνονταν και κλίση του στην Εθνική ομάδα.
 
Ο Τζιμης αναφέρεται στην εποχή του covid 19 και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει στην κοινωνική και αθλητική ζωή. Επιπτώσεις που έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων .Ειδικότερα στον αθλητισμό οι αθλητικοί σύλλογοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με πάρα πολλά προβλήματα που πιθανόν να είναι καθοριστικά στην περαιτέρω πορεία τους.
 
Ο Τζίμης  Αθανασόπουλος, κλείνοντας την συνέντευξη του, προτρέπει τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο, να αγαπήσουν το  άθλημα και να δώσουν τη μάχη τους για την διάκριση μέσω της σκληρής δουλειάς που απαιτείται.
 
Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργος
Ρεπορτάζ