ΑO Πυλίου Κω: Πήρε Λαμπρόπουλο για τον «άσο»
Αθλητισμός
22/03/2021

Επίσημη η απόκτηση του Γιώργου Λαμπρόπουλου από την ΑΕ Πυλίου Κω.

Στην τυπική… ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Λαμπρόπουλου προχώρησε η ΑΕ Πυλίου Κω. Ο 28χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα της Κω εδώ και μήνες, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής φρέναρε την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία του με τον 28χρονο τερματοφύλακα, Γεώργιο Λαμπρόπουλο. Ο υψηλόσωμος πορτιέρε, είναι εδώ και καιρό μέλος της οικογένειάς μας.

 
 

Ωστόσο η απόκτησή του συνέπεσε χρονικά με τον καταστροφικό σεισμό της Σάμου τον περασμένο Νοέμβριο και, δεν είχε λάβει επίσημο χαρακτήρα από σεβασμό στον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Σάμου, με τον οποίο αγωνιζόμαστε μαζί στον ίδιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Κάνοντας μια αναδρομή στη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις Εθνικές Κατηγορίες και στο πλούσιο βιογραφικό του, αναφέρουμε τις συνεργασίες του διαδοχικά με, ΑΟ Ηλυσιακό, Αστέρα Ζωγράφου, Ήφαιστο Περιστερίου, Πανηλειακό Πύργου, ΑΠΟΚ Βελουχίου, Αστέρα Ιτέας, Αστέρα Βλαχιώτη, Νίκη Τραγανού, Παναργειακό Άργους και ΑΟ Παναρκαδικό Τρίπολης.

Γνωρίζει καλά την πίεση και το βάρος για τον τερματοφύλακα, να υπερασπίζεται τα δοκάρια της ομάδας του. Διαθέτει εξαιρετικό και ακέραιο χαρακτήρα και, είμαστε βέβαιοι ότι δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το σωματείο μας.
Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη, και κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω».