Ο Ivan the Hydro Hippolyte στο νησί μας, στο πλευρό του Κώου Παγκόσμιου πρωταθλητή Νίκου Παπανικολάου
Αθλητισμός
06/04/2021
Στην Κω βρίσκεται ο κύριος Ivan Hippolyte,  πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής του Kickboxing και νυν προπονητής στο MMA των μεγαλύτερων μαχητών του κόσμου.
      Ο  Ivan "The Hydro" Hippolyte, ήταν Παγκόσμιος πρωταθλητής kickboxer με καταγωγή από το Σουρινάμ. 
 Σήμερα είναι προπονητής πολεμικών τεχνών στο Vos Gym στο Άμστερνταμ 
της Ολλανδίας, στο ίδιο γυμναστήριο με το οποίο αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της ενεργής του καριέρας.
 
Βρίσκεται στην Κω προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή Νίκου Παπανικολάου ενόψει των μεγάλων αγώνων που θα αγωνιστεί. 
     Ο κύριος Ivan Hippolyte, εξέφρασε την άποψη του, ότι ο Νίκος, μέσω της διαρκούς εντρύφησης του στο άθλημα του Kickboxing, θα πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει και είναι σίγουρος ότι σύντομα θα συμμετέχει στους μεγαλύτερους και σημαντικότερους   αγώνες kickboxing και θα φέρει μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα.
Ευχαρίστησε τους κατοίκους της Κω, για την αγάπη και την εκτίμηση που εκδηλώνουν προς το πρόσωπό του και δήλωσε γοητευμένος με την απαράμιλλη ομορφιά της Κω και θα επιστρέψει στο νησί για να κάνει διακοπές μαζί με την οικογένεια του. 
 
Στο πλευρό του Νίκου Παπανικολάου ο καταξιωμένος προπονητής του Kickboxing , κύριος Γιώργος Μουστάκης. 
 
 Ο  δάσκαλος πολεμικών τεχνών και προπονητής kickboxing  και Tae kwon Do,  κύριος Βασίλης Κώστογλου, αναφέρεται στην προσπάθεια του Πρωταθλητή μας επισημαίνοντας,  το ποσό σημαντική είναι η παρουσία στην Κω του κυρίου Ivan Hippolyte και τη συμβολή του σε όλους τους τομείς της σκληρής προετοιμασίας που επιβάλλεται να έχει ένας μαχητής όπως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Παπανικολάου.
 
 
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Παπανικολάου, ευχαριστεί από καρδιάς τους χορηγούς του: Zamagias Bakery,  Alex House, Philippion Hotel, Svinos real estate, το Posto grill, το  PG  και τον φυσιοθεραπευτή του Μανώλη Χατζηαντωνίου.
Επίσης όλα τα ΜΜΕ και τους έγκριτους δημοσιογράφους τους , που στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλει για την ανάδειξη του μαχητικού αθλήματος του  Kickboxing.
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ