Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Esperos Gaia Pro League tournament με απονομές μεταλλίων
Αθλητισμός
09/07/2021

Με απόλυτη επιτυχία και σε άψογο κλίμα, ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ για τα παιδιά των ακαδημιών του Εσπέρου Κω στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Gaia Hotel. 

Τα παιδιά  απόλαυσαν το παιχνίδι με κύριο σύνθημα τον συναγωνισμό και όχι τον ανταγωνισμό, με γνώμονα μόνο το ευ αγωνίζεσθαι.

Χθες βράδυ έπεσε η αυλαία του 2ου τουρνουά του Εσπέρου, παρουσία του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, της προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσίας Τελλή, του προέδρου του Έσπερου Δημήτρη Δρόσου, του μπασκετμπολίστα Κώστα Χαρίση, τον ιδιοκτήτη του GAIA Πάκη Χριστοδουλίδη, των προπονητών και των μελών του Δ.Σ,  οι οποίοι απένειμαν  μετάλλια στα παιδιά, ανά κατηγορία (με βάση την ηλικία).

Σημαντικό δε  είναι πως ο Α.Σ Έσπερος έχει στις ακαδημίες του 160 παιδιά.

Ο δήμαρχος Κω, στον χαιρετισμό του , συνεχάρη τη διοίκηση και τους αθλητές για την άψογη διοργάνωση και επεσήμανε τους στόχους της δημοτικής αρχής, για  μεγάλα αθλητικά έργα που δρομολογούνται στο νησί  και αφορούν σε όλα τα αθλήματα σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, τόνισε την αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Α.Σ Έσπερος σημειώνοντας πως ο ΔΟΠΑΒΣ θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές του νησιού , στηρίζοντας τα αθλητικά σωματεία και τις αθλητικές υποδομές σε όλο το νησί. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ