Ν.Παπανικολάου: ᾽᾽Βρίσκομαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου῾῾
Αθλητισμός
26/07/2021

Νέα διάκριση για τον Κώο αθλητή του kick box Νίκο Παπανικολάου καθώς πριν πέντε μέρες, κατέκτησε τη βαλκανική επαγγελματική ζώνη ISKA στο “Artemis Fight Night 2”

 Όπως ανέφερε στην κάμερα του Kos Tv, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχει δουλέψει και έχει προπονηθεί σκληρά. Ευχήθηκε καλή ανάρρωση στο συναθλητή του Στέφανο Ντουβόρη, ο οποίος είναι συνάδελφος προπονητής και έχει τη σχολή του στη Λάρισα και τόνισε πως ο αγώνας είναι αγώνας και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αρχές Σεπτέμβρη ετοιμάζει κάτι πολύ αξιόλογο, αλλά ακόμα δε θέλησε να δώσει κάποιες πληροφορίες. Κάποια στιγμή θα ήθελε να φιλοξενήσουμε στο νησί μας αγώνες διεθνών προδιαγραφών. Τέλος ανέφερε πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει μεγάλο συμβόλαιο στο εξωτερικό καθώς είναι κάτι που συζητιέται εδώ και αρκετό καιρό.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση μοιράστηκε και η αθλήτρια του X FIGHT NATION KOS, Σοφία Χατζηχρήστου. Δήλωσε υπερήφανη και για τους δύο αθλητές του συλλόγου, τον Μάρης Λάμα και ιδιαίτερα για το Νίκο Παπανικολάου που είναι και ο δάσκαλος της σχολής και κάνει γνωστό το νησί της Κω.

Νικητής και ο 15χρονος Μάρης Λάμα, ο οποίος έδωσε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα στο Artemis Fight Night. Δήλωσε πως ήταν μία ωραία εμπειρία, πως είχαν κάνει καλή προπόνηση και για αυτό βγήκε και ένα καλό αποτέλεσμα. Νιώθει πως έχοντας δίπλα του το δάσκαλο του, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, μιας και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Τόνισε πως είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που αποκομίζει από τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες από τόσο μικρή ηλικία και θα τον βοηθήσουν στη μελλοντική του εξέλιξη. Τέλος ,ανέφερε πως στο συγκεκριμένο άθλημα δεν υπάρχει μόνο το ταλέντο αλλά ιδιαίτερα η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ