Σε πλήρη εξέλιξη το καλοκαιρινό καμπ του Ομίλου Αθλοπαιδιών στις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας στο Παραδείσι
Αθλητισμός
28/07/2021

Ποικιλία αθλημάτων  πάντα με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας

Ο υπεύθυνος του καμπ Γιάννης Μανούσογλου μίλησε στο Kos Tv για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών οι οποίες περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο φυσικά, μπάσκετ, βόλεϋ, πινγκ-πονγκ,ρακέτες, παιχνίδια survivor (σαρβάϊβορ) αλλά και κολύμπι στη θάλασσα, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες που ο καύσωνας έχει χτυπήσει την πόρτα και στο νησί μας. Δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία και η δυνατότητα να επιλέξουν με τί θέλουν να ασχοληθούν,χωρίς να πρέπει να γίνεται κάτι ομαδικά.

Μετά από το δύσκολο περσινό καλοκαίρι ,όλα είναι πολύ καλύτερα φέτος, με το καμπ να έχει λείψει από όλους την περσινή σεζόν λόγω της πανδημίας. Ανέφερε πως επέλεξαν να μη φιλοξενήσουν παιδιά το περασμένο καλοκαίρι , ενώ φέτος τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με την απαιτούμενη ασφάλεια, όλα βαίνουν καλώς. Πρωταρχικό μέλημα είναι η διασκέδαση των παιδιών χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε συμμετέχουν και οι ενήλικες σε αυτήν!

Μεγάλη βοήθεια είναι η δυνατότητα που παρέχεται στους εργαζόμενους γονείς, να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους πέραν της λήξης του προγράμματος , μένοντας ήσυχοι πως βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον, με την ομάδα να τους παρέχει φαγητό, χυμό, νερό και παγωτό.

Το καμπ απαρτίζεται από αγόρια και κορίτσια ηλικίας δημοτικού, συνυπάρχοντας και αλληλεπιδρώντας αθλητικά στις ποικίλες δραστηριότητες, συνθέτοντας μια όμορφη εικόνα με χαμογελαστά πρόσωπα και παιδικές φωνές.

Ρεπορτάζ