Με την παρουσία αρκετών ομάδων και θεατών ξεκίνησε χθες στην πλατεία Ανταγόρα το Kos 3on3 Basketball Festival.
Αθλητισμός
30/07/2021

Πρώτη μέρα χθες του Kos 3on3 Basketball Festival, μία συνδιοργάνωση του Φοίβου με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ, και η διάθεση όλων, αθλητών και θεατών ήταν στα ύψη. Μουσική, συζητήσεις, ενήλικες, έφηβοι, παιδιά, οικογένειες και πολύ μπάσκετ, συνέθεσαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα! Η πλατεία Ανταγόρα φόρεσε τα αθλητικά της και υποδέχτηκε τους αθλητές της, σε μία προσπάθεια να αφήσουν όλοι για λίγο πίσω τις δυσκολίες της εποχής. Αθλητές και προπονητές από όλες τις τοπικές ομάδες ήταν εκεί, κάτι που αποδεικνύει αυτό που τονίζει ο πρόεδρος του Φοίβου Ν.Μιμερίνης , ότι η διοργάνωση είναι μία γιορτή του μπάσκετ!

Παρών καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά ήταν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ,Παναγιώτης Χατζηχριστοφής , όπου απόλαυσε τις προσπαθεις των ομάδων.

Η προσπάθεια των διοργανωτών για τη σωστή τήρηση των μέτρων ήταν συνεχής με αρκετές ανακοινώσεις υπενθύμισης και μεγάλη βοήθεια προσέφερε και η Δημοτική Αστυνομία. Πάντα παρούσα , σε κάθε τουρνουά και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Δηλώσεις στην κάμερα του KOS TV έκαναν γονείς, αθλητές αλλά και θεατές, εκφράζοντας όλοι τη θετική τους άοψη για την πολύ προσεγμένη αθλητική διοργάνωση, που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Μανώλης Σμαλιός

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ