Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου,προπονητής μπιτς βόλεϊ, για το επιτυχημένο καλοκαίρι του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω
Αθλητισμός
19/08/2021

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, προπονητής βόλει και μπιτς βόλει στον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω αλλά και τρεις πανελληνιονίκες αθλητές του, οι Γιάννης Καρδούλιας, Κώστας Σπύρου και Δημήτρης Παπαιωάνου, μοιράζονται την εμπειρία του πολύ δραστήριου και επιτυχημένου φετινού καλοκαιριού, όσον αφορά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επιτυχίες.

Ο κ.Χατζηνικολάου δήλωσε πως "Με τα παιδιά με τα οποία ασχολούμαστε στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ, μοιράζουμε την αγωνιστική περίοδο και αυτό γίνεται γιατί η αγωνιστική περίοδος στους κλειστούς χώρους του βόλεϊ, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη , χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή δηλαδή και προσήλωση. Είναι γεγονός ότι φέτος ήταν ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι, αν και από το 2009 και κάθε χρόνο, ο Όμιλος έχει σε πανελλήνιο επίπεδο πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις , από παιδιά που κατά καιρούς υπήρξαν αθλητές της ομάδας. Φέτος, παρόλο που δε μπορούσαν τα παιδιά να προπονηθούν στη σάλα , λόγω των συνθηκών του κορονοϊού, έδειξαν απίστευτη προσήλωση και συνέπεια, κάνοντας προπόνηση μέχρι και ηλεκτρονικά , όπως στο σχολείο και όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, βγήκαν στο ναυτικό όμιλο και έφτιαξαν ένα πλάνο στο οποίο δούλεψαν και προσπάθησαν να μείνουν όσο πιο πιστοί γίνεται, κάτι που φαίνεται πως απέδωσε. Πανελλήνιες θέσεις στις κατηγορίες junior, U17, U19 αλλά και 5η θέση στην U22 και τα ονόματα των αθλητών από την Κω είναι Γιάννης Καρδούλιας, Δημήτρης ΠαπαΪωάννου, Κώστας Σπύρου, Δημήτρης Χατζηνικολάου και Σάββας Κυπριώτης αλλά και ο...εκτός Κω, που παίζουν σαν δωδεκανησιακό ζευγάρι, Δημήτρης Καλλιώρας.

Τέλος,ο Γιάννης Καρδούλιας επιλέχθηκε μαζί με τον Μάνο Μουτάφη από την Κρήτη, σαν ζευγάρι της εθνικής ομάδας U18, να πάρει μέρος σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία, από 2 έως 5 Σεπτέμβρη."

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ