Ο Δημήτρης Τζομάκας, για το τουρνουά εις μνήμην των Γιάννη Μαύρου και Χριστίνας Χανή, αλλά και για τη νέα αγωνιστική σεζόν της ομάδας
Αθλητισμός
27/08/2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Α.Ε Δικαίου τιμώντας την μνήμη του Γιάννη Μαύρου και της Χριστίνας Χανή που τόσο άδικα έφυγαν απ' τη ζωή, διοργανώνει κοινό τουρνουά μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου, με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τη φετινή χρονιά και τα δύο τουρνουά θα γίνουν παράλληλα από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου. Ο Δημήτρης Τζομάκας, προπονητής της ΑΕ Δικαίου, μίλησε στην κάμερα του Κos tv για το τουρνουά, για τη νέα αγωνιστική χρονιά και τους στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο τουρνουά θα λάβουν μέρος τμήματα μικρών παιδιών, τμήματα υποδομών, δηλαδή γεννημένα από το 2007 ως το 2012. Τόνισε πως είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν και θα ήταν άδικο να ξεχνάμε τα παιδιά μας, μιας και έχουν περάσει πολλές στιγμές μέσα στο γήπεδο της ομάδας τους, της ΑΕ Δικαίου.

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις του συλλόγου, ο κ.Τζομάκας , τόνισε πως το αθλητικό δυναμικό είναι όλα παιδιά της ΑΕ Δικαίου και οι στόχοι είναι υπαρκτοί . Συνεργάτης του είναι ο Γιάννης Παππούλης και ο Σταύρος Βλάχος και προστέθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Κασσιανή Παπαδοπούλου κυρίως για τα τμήματα των κοριτσιών.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ