Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ ῾Μεροπίς῾
Αθλητισμός
12/09/2021

Με τη Γαλάζια Ακαδημία να στέφεται νικήτρια, ολοκληρώθηκε χθες το τουρνουά ᾽Μεροπίς῾ στο κλειστό γυμναστήριο Κω. Με τη συμμετοχή 7 ομάδων, 160 αθλητών και τη διεξαγωγή 18 αγώνων στο σύνολο, οι παμπαίδες των ομάδων που συμμετείχαν έζησαν μοναδικές μπασκετικές στιγμές.

Ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Α.Ε. Δικαίου- Ακαδημία Καλύμνου βρήκε νικήτρια την Καλύμνικη ομάδα με σκορ 47-36 , ενώ ο μεγάλος τελικός έγινε ανάμεσα στη Γαλάζια Ακαδημία και τον Έσπερο Κω 1 με τελικό αποτέλεσμα 53-47 .

Το παρόν και τις βραβεύσεις έκαναν η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής δήμου Κω, Σταματία Κανταρζή. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι μεγάλοι χορηγοί του ¨Εσπερου , ο όμιλος Κουλιά και η εκπρόσωπος του ομίλου Ελένη Μπάση και ο Μανώλης Γαμπιεράκης, μεγάλος υποστηρικτής του συλλόγου.

Η κυρία Βλάχου τόνισε πως η χαρά του αθλητισμού είναι να είναι τα γήπεδα γεμάτα και πως αθλητισμός δεν είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά οι ίδιοι οι αθλητές. Συμπλήρωσε πως τα γήπεδα φτιάχνονται για τους αθλητές και πως τέτοιες στιγμές αποδεικνύουν πραγματικά, ότι αξίζει αυτή η δημοτική αρχή να επενδύει στον αθλητισμό. Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών, είναι η καλύτερη ανταμοιβή και σε αυτά τα φιλικά τουρνουά , απελευθερώνεται το ταλέντο των αθλητών και επιτυγχάνεται η σύσφιξη μεταξύ των νησιών αλλά και η εξωστρέφεια της Κω.

 Τέλος βραβεύτηκε η ομάδα διασωστών Κω για την πολύτιμη συνδρομή τους στο τουρνουά, από τον πρόεδρο της Γαλάζιας Ακαδημίας, Μιχάλη Μπάρδο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΩ

Ο Α.Σ. Φοίβος Κω ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση και συμμετοχή στο 7ο τουρνουά Μεροπίς και συγχαίρει την ομάδα του Έσπερου Κω και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω, για την άριστη διοργάνωση. Ευχόμαστε σε όλους του συμμετέχοντες υγεία και καλή αθλητική σεζόν.

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1.Γαλάζια Ακαδημία

2.Έσπερος Κω 1

3.Ακαδημία Καλύμνου

4.Α.Ε. Δικαίου

5.Ηρακλής 2000

6.Ε.Α. Καλύμνου

7.Φοίβος Κω

8.Έσπερος Κω 2

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ