Με τη συμμετοχή 197 αθλητών ξεκίνησαν οι διήμεροι ποδηλατικοί αγώνες "KOS NATURA"
Αθλητισμός
18/09/2021

Στο πλαίσιο της  «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» εντάσσονται οι διήμεροι ποδηλατικοί αγώνες στην Κω, με την επωνυμία «KOS NATURA 2021», που διοργανώνει με επιτυχία ο Κ.Α.Ο. ΦΙΛΙΝΟΣ Κω και τη συμμετοχή 197 αθλητών από συλλόγους της Κω, Ρόδου και  Καλύμνου. Οι αγώνες τελούν  με τη στήριξη της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΒΣ  με την πολύτιμη συνδρομή τη Β’ Δνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και το Τμήμα Τροχαίας Κω, για την οδική ασφάλεια των αθλητών. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης, η επιχείρηση ΕΜΜ. ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Οι εκκινήσεις και τις δύο ημέρες, θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Λάμπης και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι ως εξής:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

  • 10:00 Εκκίνηση του αγωνίσματος ατομικής χρονομέτρησης

  • 13:30 Πέρας και απονομές στο σημείο εκκίνησης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

  • 08:30 Εκκίνηση του αγωνίσματος δρόμου αντοχής

  • 12:30 Εκκίνηση του αγωνίσματος criterium

  • 14:00 Πέρας και απονομές στο σημείο εκκίνησης

Η διαδρομή της πρώτης ημέρας του αγώνα είναι:

ΦΑΡΟΣ(περιοχή ΛΑΜΠΗ)(ΕΚΚΙΝΗΣΗ)  - Διασταύρωση προς ΤΙΓΚΑΚΙ (κυκλικός κόμβος - πηγάδι) – ΦΑΡΟΣ(περιοχή ΛΑΜΠΗ) (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ).

Οι διαδρομές  της δεύτερης ημέρας του αγώνα είναι:

Για το αγώνισμα του δρόμου αντοχής:

ΦΑΡΟΣ (περιοχή ΛΑΜΠΗ) (ΕΚΚΙΝΗΣΗ) - ΤΙΓΚΑΚΙ - Διασταύρωση ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ(Φανάρια) - Νέα Φαντασία - ΑΜΑΝΙΟΥ - Δρόμος προς HOTSPOT- Λίμνη Πυλίου- Διασταύρωση ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ (Φανάρια) - ΤΙΓΚΑΚΙ - ΦΑΡΟΣ(περιοχή ΛΑΜΠΗ) (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ).

Για το αγώνισμα του Criterium: ΦΑΡΟΣ (περιοχή ΛΑΜΠΗ) (ΕΚΚΙΝΗΣΗ) – Ξενοδοχείο ΠΕΛΑΓΟΣ -προς οδό ΡΙΜΙΝΙΤΩΝ - ΦΑΡΟΣ (περιοχή ΛΑΜΠΗ) (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ).

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ