Μεγάλος νικητής του 'Road to MTGP-Kos' ο Νίκος Παπανικολάου
Αθλητισμός
26/09/2021

Tο “Road to Muay Thai  Grand Prix” είχε τα πάντα! Θέαμα, αγωνία, box, kick box και έντονο αγωνιστικό πάθος. Στο κατάμεστο Ammos Beach Bar, που είχε μετατραπεί σε αρένα, αθλητές και αθλήτριες από το νησί μας και από τα Δωδεκάνησα, αγωνίστηκαν  στις διάφορες κατηγορίες , με αποκορύφωμα της βραδιάς, τον αγώνα του Κώου Νίκου Παπανικολάου και του Ιταλού Danilo Andrulli , όπου ο ντόπιος πρωταθλητής κέρδισε , σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στο κοινό. Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους έδειξαν και οι μικροί αθλητές του Βασίλη Κώστογλου, με επίδειξη πολεμικών τεχνών.

Τους αγώνες παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός, η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής δήμου Κω Σταματία Κανταρζή,  ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου Χαράλαμπος Ναβροζίδης και το μέλος του ΔΟΠΑΒΣ Λεωνίδας Κατσουβάς.

Παρόντες καθ᾽όλη τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης , οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο τέλος και μετά την απονομή, την οποία έκανε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Νίκος Παπανικολάου μεταξύ των δικών του ανθρώπων που βρίσκονται στην ομάδα του  XFight Nation Kos και τον στηρίζουν αλλά και το κόσμο που παρευρέθηκε στο event, ευχαρίστησε το μεγάλο του χορηγό Γιάννη Ζαμάγια, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, τονίζοντας πως δεν υπάρχει αθλητική διοργάνωση που να μην έχει στηρίξει ο ΔΟΠΑΒΣ και αφιέρωσε τη νίκη του στον Βασίλη Κώστογλου που έκανε μαζί του το πρώτο σεμινάριο kick box.

Κλείνοντας, ο μεγάλος νικητής, δήλωσε πως αγωνίστηκε για το κοινό του και τίποτα άλλο και πως όλη του η αμοιβή σαν αθλητής , από αυτή τη διοργάνωση, θα κανονίσει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, να γίνει δωρεά στο Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ. Τα υπόλοιπα χρήματα θέλει να δοθούν σε οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και περνάνε δύσκολα, για να πάρουν είδη πρώτης ανάγκης.

Φωτογραφίες