Ο προπονητής του Ιπποκράτη Π.Αργυρίου και οι τρεις αρχηγοί , για την Α2 μπάσκετ
Αθλητισμός
27/09/2021

 Η Media Day του Ιπποκράτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κλειστό γυμναστήριο Κω με αφορμή τη συμμετοχή - επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Α2.

Ο  προπονητής του συλλόγου, Πέτρος Αργυρίου τόνισε ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα τη φετινή χρονιά, ότι ο σύλλογος προσανατολίζεται στα κορίτσια που παίζουν μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και πλέον κοιτάζει για κάποιες λιγοστές μεταγραφές ακόμα για την ενίσχυση της ομάδας. Μίλησε επίσης για την ιδιαίτερη φύση των κοριτσιών-αθλητριών που όμως λειτουργεί μία χαρά αλλά και για την καλή συνεργασία  με τη διοίκηση της ομάδας.

Οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, οι Κοκώνα Καλυμιοναρή, Κατερίνα Γιαλλούση και Κωνσταντίνα Κιαπόκα μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό που νιώθουν που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 , πόσο μεγάλο κίνητρο τους δίνει αυτή η κατηγορία, αλλά γνωρίζουν και το αρκετά δύσκολο έργο που  επωμίζονται, ενώ υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με καθημερινή προπόνηση, συνέπεια και τα κεφάλια κάτω.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ