Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
01/10/2021

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν Α.Ο Πυλίου και Α.Ε Κως στο γήπεδο Πυλίου το απόγευμα της Πέμπτης με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά που θα τις βρει να αγωνίζονται σε Γ’ Εθνική και ‘Α κατηγορία αντίστοιχα.

Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου έδειξε ορεξάτη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έβγαλε συνεργασίες και αρκετές φάσεις προς την αντίπαλη εστία, πέτυχε αρκετά τέρματα φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σεϊμπού Κεϊτά που θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου. 

Οι “βυσσινί” άλλωστε περιμένουν με αγωνία και τις εξελίξεις για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού την Κυριακή στις 18:00 και πάλι στο γήπεδο Πυλίου. 

Η Α.Ε Κως απ’ την άλλη πλευρά είχε πάρα πολλές απουσίες αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι εκτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με τον Στάθη Γκουντελίτσα να τους περιμένει όλους να ενσωματωθούν στον σύλλογο για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Δεληζάνος, Μπριλάκης, Χατζηβασίλης, Πλατέλλας, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηδημητρίου, Γεωργιάδης, Δρόσος, Ηλιόπουλος, Παπαγεωργίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζηφούντας, Πέρος, Κεφαλιανός, Πάχος, Κεϊτά, Μαργαρίτης, Γεωργιάδης Γ.Ι., Λαδικός, Βαλκάνος

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας): Ντιμιτρίεβιτς, Πατάκος, Ηλιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπανικολάου, Βασιλείου, Τρικοίλης, Κεφαλιανός Γ., Χατζηβασιλείου, Ραμπότας, Σούλι.

Αγωνίστηκαν και οι: Λεγκεγκάι, Ζαίμι, Χασμπάλλα, Μουτσομπέγκα.

 

πηγή: Giafkasports.gr