Συνέντευξη τύπου για τον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας στα Δωδεκάνησα στην Κω, σε διοργάνωση Α.Σ "ΦΟΙΒΟΣ"
Αθλητισμός
02/10/2021

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, με αφορμή τη διοργάνωση του πρώτου Πανελλήνιου Αγώνα Τοξοβολίας στα Δωδεκάνησα, με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ και υπό την αιγίδα της ΕΟΤ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας) και της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου,  στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα.

Άρτια η προετοιμασία της ομάδας αλλά και του αγωνιστικού χώρου, από τη διοίκηση του σωματείου επισήμανε ο προπονητής της ομάδας τοξοβολίας του ΦΟΙΒΟΥ, Δημήτρης Καϊμάκης.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο το πρωί, με τη συμμετοχή σωματείων από Κω, Αττική και Ρόδο. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συγκροτεί την Εθνική ομάδα,  ενώ ο αναπτυξιακός αγώνας ,είναι σημαντικός, γιατί οι καλές επιδόσεις, προσμετρούνται στο καλεντάρι κάθε αθλητή, επισήμανε ο κ. Καϊμάκης.

  Σε ότι αφορά στους συμμετέχοντες αθλητές, ο μικρότερος είναι έξι χρονών  και 71 ετών ο μεγαλύτερος.

Η φιλοσοφία του Α.Σ  Φοίβος είναι η εξωστρέφεια και η απόκτηση τεχνογνωσίας, τόνισε ο κ.Τρικοίλης, ενώ στόχος  του συλλόγου, είναι η προσέλκυση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Κω, η ανάληψη διεθνών τουρνουά Τοξοβολίας τα οποία θα βάλλουν την Κω στο αθλητικό επίκεντρο.

Ο αγώνας θα έχει, όχι μόνο αναπτυξιακό χαρακτήρα αλλά θα περιλαμβάνει και την Α' και Β' κατηγορία όλων των κατηγοριών Ολυμπιακού Τόξου.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος όλες οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ