Ανέπαφες από ξαπλώστρες παραμένουν και φέτος οι μαγευτικές παραλίες των Λειψών!
Δωδεκάνησα
18/05/2022

Οι Λειψοί είναι ένας τόπος μαγικός με κρυστάλλινα νερά και πηγαία φυσική ομορφιά που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Είναι προορισμός για έναν πιο αυθεντικό τρόπο διακοπών μακριά από τα τετριμμένα γι’ αυτό και ο Δήμαρχος του νησιού, Φώτης Μάγγος, επιμένει να λέει και φέτος ‘’οχι’’ στις ξαπλώστρες στις παραλίες, στις πισίνες αλλά και στους κάδους απορριμμάτων στους κοινόχρηστους χώρους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτές οι επιλογές ταυτίζονται απόλυτα με το brand name του νησιού της Καλυψώς, οι οποίες μάλιστα βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και τους ντόπιους επιχειρηματίες.

Κατά συνέπεια, όποιος επιθυμεί να περάσει λίγες ημέρες απαλλαγμένος από περιττές συνήθειες και επιπλέον κόστη για φυσικές απολαύσεις δεν έχει παρά να επιλέξει τους μοναδικούς Λειψούς.

Ο κ. Μάγγος ερωτηθείς για την έκβαση της φετινής καλοκαιρινής σεζόν στον τόπο του, υπογραμμίζει ότι μπορει ο τουρισμός να μην ξεκίνησε νωρίς, παρόλα αυτά, την περίοδο του Πάσχα το νησί κατακλύστηκε από Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες κυρίως από την Ιταλία και τη Γερμανία, ιδιοκτήτες κατοικιών.

Με δεδομενο ότι το Πάσχα για τους Λειψούς αποτελεί κομβικό σημείο εκκίνησης της τουριστικής κίνησης, ο Δήμαρχος αισιοδοξεί ιδιαίτερα ενόψει της συνέχειας.

Ρεπορτάζ