Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία
Δωδεκάνησα
24/05/2022

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ό,τι αφορά στην επιλογή των νέων διοικητών στα τρία νοσοκομεία του Νομού Δωδεκανήσου.
Καλά πληροφορημένες πηγές, ανέφεραν χτες στην «δημοκρατική» πως μόνον ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου είναι σίγουρος, ο. κ. Νικόλαος Φανιού, καθώς δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ ο διορισμός του με ημερομηνία 20 Μαΐου 2022 ενώ για τα Νοσοκομεία Λέρου και Καρπάθου, δεν υπάρχουν άλλες υποψηφιότητες.
Για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ωστόσο, ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο. Πέραν του γεγονότος, πως ακούστηκε το όνομα του γιατρού κ. Γιάννη Βασιλάκη (πρώην προέδρου ΙΣΡ, μαιευτήρα-γυναικολόγου) χτες διέρρευσε ακόμη ένα όνομα ενδιαφερόμενου, ο οποίος είχε καταθέσει σχετική αίτηση και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις. Αυτό το πρόσωπο προέρχεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή.
Για το Νοσοκομείο της Λέρου ως πρόεδρος φέρεται ο κ. Νίκος Χαραλάμπης (πρώην αντιδήμαρχος Ρόδου, ναυπηγός, στέλεχος της Ν.Δ. επί σειράν ετών) όπου όμως, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα.
Για το Νοσοκομείο της Καρπάθου, φέρεται ως πρόεδρος ο κ. Βασίλης Στασινόπουλος (νυν διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου) –όπου επίσης δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα.
Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσοι επελέγησαν θα ειδοποιηθούν μέσα στις προσεχείς μέρες ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την προώθηση της επίσημης διαδικασίας.
Πάντως, να σημειωθεί πως ο κ. Βασιλάκης είχε καταθέσει βιογραφικό προ καιρού ενώ το νέο πρόσωπο μπορεί να αποτελέσει έκπληξη.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr