Ορκίστηκε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός
Δωδεκάνησα
25/05/2022

Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Καλύμνου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και με τις ευχές και τη στήριξη της αγαπημένης μου οικογένειας και των καλών μου φίλων, αναλαμβάνω τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Ιδιαίτερής μου Πατρίδας της Καλύμνου.

Είχα την εξαιρετική τιμή σήμερα να ορκισθώ, για δεύτερη φορά στη ζωή μου, Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Πατρίδας μας, αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου στην έδρα της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ενώπιον του Διοικητή της κυρίου Χρήστου Ροϊλού, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για τις οδηγίες του.
Νέα υψηλή Αποστολή για την οποία θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχει.
 

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας κύριο Θάνος Πλεύρης και την Αναπληρώτρια Υπουργό κυρία Μίνα Γκάγκα-Mina Gaga για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Με πίστη στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας, με σεβασμό στο λειτούργημα που καθημερινά επιτελεί το άριστο προσωπικό του Νοσοκομείου και με παρακαταθήκη το εξαιρετικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης, θα εργασθώ για την εκπλήρωση της Αποστολής που έχει ανατεθεί από την Ελληνική Πολιτεία στο Νοσοκομείο, έχοντας ως Όραμα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς όφελος των κατοίκων της Καλύμνου.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ