Σε ρυθμούς προετοιμασίας το Καστελλόριζο για τον 1ο διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος Rock Solid 2022
Δωδεκάνησα
25/05/2022

11-12 Ιουνίου αγώνες ορεινού τρεξίματος 5 & 10 χλμ και παιδικός αγώνας 1.3 χλμ 

Στο πανέμορφο Καστελλόριζο, 11 & 12 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο 1ος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος, Rock Solid 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή στο www.myrace.gr για τους αγώνες 5 και 10 χλμ. ενώ προβλέπεται και παιδικός αγώνας  Kid’s Trail Run σχεδόν 1.5 χλμ.

Η διοργάνωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι δωρεάν με περιορισμένο αριθμό θέσεων, 50 ατόμων ανά αγώνα ενώ θέτει ως στόχο την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου και των τοπόσημων Καστελλόριζου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Επικοινωνίας Μεγίστης, Στράτος Αμύγδαλος, σε δηλώσεις του στο Kos Tv, εκφράζει τη χαρά του που το φετινό καλοκαίρι ο τόπος του αποτελει έδρα πολλών δράσεων και κατ’ επέκταση, πόλο έλξης αμέτρητων επισκεπτών από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο ίδιος, δε ξεχνά να ευχαριστήσει δημόσια το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αμέριστη στήριξη στο Δήμο Μεγίστης και ειδικά τον καθηγητή φυσικής αγωγής Βασίλη Κανακάρη, ο οποίος σχεδίασε και τις διαδρομές του επικείμενου αγώνα ορεινού τρεξίματος.

Ο κ.Αμύγδαλος, με αφορμή την τηλεφωνική μας επικοινωνία, κάνει αναφορά και στη συναυλία που διοργανώνει η χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών Υπαλλήλων Ελλάδος στο Καστελλόριζο, αυτό το Σάββατο 28 Μαϊου.

Πρόκειται για μια πολιτιστική δράση σχεδόν τριάντα και πλέον συντελεστών που θα πλημμυρίσει το νησί με ακούσματα σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Νίκου Γκάτσου, του Σταύρου Ξαρχάκου κ.α

Ρεπορτάζ