Αστυπάλαια: Άνοιξε η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παρκούρ του Red Bull Art in Motion
Δωδεκάνησα
09/06/2022

Ο Δημήτρης 'DK' Κυρσανίδης η Ελληνική συμμετοχή μεταξύ των 16 κορυφαίων freerunners 

Άνοιξε αυλαία σήμερα Πεμπτη 9 Ιουνίου στην Αστυπάλαια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρκούρ του Red Bull Art of Motion.

Οι 16 κορυφαίοι αθλητές του είδους, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας Δημήτρης 'DK' Κυρσανίδης, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στα πλέον γραφικά τοπόσημα της ‘’πεταλούδας του Αιγαίου’’, μέσα από τρεις μοναδικές προκλήσεις, μέχρι τον τελικό την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νικόλαος Κομηνέας, μιλώντας στο Kos Tv, δίνει την εικόνα που επικρατεί στο νησί του και παράλληλα μας ενημερώνει για τα επαναστατικά προγράμματα στο χώρο της ενέργειας που λαμβάνουν χώρα εκεί.

Πρόκειται, αφενός, για έξυπνα συστήματα ηλεκτροκίνησης κι αφετέρου για ένα καινοτόμο σύστημα παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά που συνδυάζει παραγωγή και αποθήκευση.

Άλλωστε η παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστυπάλαια επτά ημέρες πριν, επικύρωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο όλα τα παραπάνω.

Ο κ.Κομηνέας, με αφορμή τη σύντομη επικοινωνία μας, δίνει το στίγμα των σκέψεών του αναφορικά με το τουριστικό προϊόν της Αστυπάλαιας, υπογραμμίζοντας κυρίως, ότι αυτό που επιθυμεί δεν είναι η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών τους τρεις μήνες του καλοκαιριού αλλά την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Ενδεικτικά φέτος, οι πρώτοι επισκέπτες έφτασαν στο νησί ήδη από την περίοδο του Πάσχα.

Ρεπορτάζ