Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. – Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς μέσω των έργων της στα Δωδεκάνησα. Θα χρηματοδοτηθούν 41 νέα επιχειρηματικά σχέδια από το LEADER/CLLD.
Δωδεκάνησα
05/09/2020

ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή4-9-2020η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.,της πολυμετοχικής Αναπτυξιακής εταιρείας του νομού, που έκλεισε φέτος 27 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπροσωπώντας τους μετόχους οι: κ.Ευάγγελος Φραγκάκης, Δήμαρχος Χάλκης ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΔΩ, κ. ΦιλήμοναςΖαννετίδηςαντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο οποίος και προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης, κ. Κων/νος Χόνδρος εκπρόσωπος του Δήμου Κω, κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης εκπρόσωπος του Δήμου Πάτμου,  κ. Φαίδρα Σπανούεκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Νικόλαος Ταταράκηςεκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Αντώνης Χατζηιωάννουεκπρόσωπος του Ελαιουργικού και Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου η Ένωση. Στη συνεδρίαση στην οποία προέδρευσε ο κ. Ζαννετίδης, παραβρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας: κ. Βασιλική Παπαδημητρίου – ΞεπαπαδάκηΔιευθύνουσα Σύμβουλος και η κ. Ρένα Παυλάκη αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την λειτουργία της εταιρείας και ειδικότερα για την πλήρη εξέλιξη του προγράμματος LEADER / CLLDγια το οποίο αναμένεται άμεσα η έκδοση απόφασης ένταξης για 41 νέα επενδυτικά σχέδια από ιδιώτες, κυρίως στον κλάδο της μεταποίησης αγροτικής παραγωγής. Τους επόμενους μήνες αναμένεται η πρόσκληση για τα ιδιωτικά έργα του LEADER Αλιείας για τον αλιευτικό τουρισμό, τη μεταποίηση αλιευτικής παραγωγής και τον θαλάσσιο τουρισμό. Εκ μέρους του προσωπικού, ο Διευθυντής της ΑΝΔΩ κ. Κων/νος Ζήφος ευχαρίστησε τους μετόχους και τα μέλη του ΔΣ για την άψογη συνεργασία όλων, αποτέλεσμα της οποίας είναι η επιτυχία της εταιρείας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η ανάλυση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών στοιχείων της εταιρείας έγινε από την Υπεύθυνη Οικονομικών, κ. Στέλλα Αρνικκιού. Για ακόμα μια χρονιά η εταιρεία παρουσίασε κέρδη.

 

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Φραγκάκης

Φωτογραφίες