Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Δημοσίων Κτημάτων Δωδεκανήσου
Δωδεκάνησα
30/07/2022

 

Ανασυγκροτήθηκε με απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, η Επιτροπή Δημοσίων Κτημάτων για τον νομό Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα στην σχετική απόφαση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ανασυγκροτούμε την Επιτροπή Δημοσίων Κτημάτων (άρθρο 98 του Π.Δ. 284/88) στον Νομό Δωδεκανήσου και ορίζουμε μέλη αυτής:

1. Το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Στέργο Λεβέντη, ως πρόεδρο, αναπληρούμενο από το μέλος του ίδιου Συλλόγου Μιχαήλ Διάκο.
2. Τον προϊστάμενο του Τμήματος Διοίκησης Ν. Δωδεκανήσου, αναπληρούμενο από τον νόμιμο αναπληρωτή του.

3. α. Τον Ιωάννη Τζαγκαράκη, υπάλληλο κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ν. Δωδεκανήσου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, αναπληρούμενο από τη Χρυσούλα Κόζα, υπάλληλο του ιδίου κλάδου και της ίδιας υπηρεσίας, για θέματα που αφορούν σε αστικά κτήματα και

β. Τον προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικών Υποθέσεων Νοτίου Αιγαίου της Α.Δ. Αιγαίου, αναπληρούμενο από τον προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για θέματα που αφορούν σε αγροτικά κτήματα.

Στην Επιτροπή μετέχει χωρίς ψήφο ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α’, ο οποίος εισηγείται τα θέματα ημερήσιας διάταξης, αναπληρούμενος από το νόμιμο αναπληρωτή του.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Δανάη Μπιλιά, ΠΕ εφοριακός, υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α’ αναπληρούμενη από τη Ζωή Φαρμακίδη ΠΕ εφοριακό, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
Η θητεία της επιτροπής αρχίζει από την υπογραφή της παρούσας και λήγει στις 31-12-2023.