Ο Δήμαρχος Λειψών μετά τον επιτυχημένο περίπλου 4 χλμ του Σεπτεμβρίου επιδίδεται σε καταδύσεις προάγοντας τον εθελοντισμό
Δωδεκάνησα
12/10/2022

Ο άκρως δραστήριος Δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος, μετά τον επιτυχημένο περίπλου των 4 χιλιομέτρων που πραγματοποίησε το Σεπτέμβριο μαζί με τον χρυσό παραολυμπιονίκη, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, αυτόν τον μήνα, προέβη σε συμβολική κατάδυση καθαρισμού του βυθού, προωθώντας τον εθελοντισμό.

Ο κ.Μάγγος, σε δηλώσεις του στο Kos Tv, επισημαίνει ότι τα μηνύματα της δράσης ήταν πολλαπλά καθώς με αυτήν την αφορμή κοινοποιήθηκε και η επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρώτης σχολής καταδύσεων στο νησί της Καλυψούς, ιδιοκτησίας του εκπαιδευτή, Νικήτα Χήρα. Ο ίδιος, άλλωστε, αποτελεί μια εκ των πρώτων εγγραφών για την απόκτηση διπλώματος αυτοδύτη, με την προοπτική διεξαγωγής ξεχωριστών υποβρύχιων τελετών στους Λειψούς στο άμεσο μέλλον.

Ο λάτρης της θάλασσας και της σωματικής άσκησης, Φώτης Μάγγος, μας εκπλήσσει ευχάριστα με τη θαραλλέα απόφασή του να συντροφεύσει για όσο διάστημα αντέξει, το σπουδαίο αθλητή μας, Χαράλαμπο Ταϊγανιδη, στο τολμηρό εγχείρημά του να κολυμπήσει από τη Ρόδο στον Πανορμίτη της Σύμης, 6-8 Νοεμβρίου.

Ρεπορτάζ