Χιλιάδες κόσμου στην εκδήλωση «Ρόδος για τη ζωή», που είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του καρκίνου
Δωδεκάνησα
06/11/2022

Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά από το δημαρχείο Ρόδου,για έναν περίπατο ζωής! Μετά από δυο χρόνια απουσίας, η εκδήλωση της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη ζωή» επέστρεψε σήμερα, στο κέντρο της Ρόδου. Οι δράσεις ξεκίνησαν γύρω στις 9:30 στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι συμμετέχοντες φέτος με μωβ μπλουζάκια, μιας και φορούν διαφορετικό χρώμα κάθε χρονιά, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, απόλαυσαν μουσική και τραγούδι από το τοπικό σχήμα Passengers, έκαναν προθέρμανση με το γυμναστή Στέργο Κουπάδη, απόλαυσαν τα κρουστά του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αγώνα -περπάτημα, αφιερωμένο στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Την εκκίνηση έδωσε ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ενώ το παρόν έδωσαν επίσης ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, που λίγες μέρες πριν κολύμπησε από τη Ρόδο στη Σύμη, πραγματοποιώντας το τάμα του, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών Κω Κατερίνα Γαβαλά και πλήθος κόσμου από τη Ρόδο αλλά και τα γύρω νησιά.

Με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις (μπλουζάκια και αναμνηστικά) ενισχύθηκε με το εξειδικευμένο μηχάνημα ενός υπερηχοτομογράφου το νοσοκομείο της Ρόδου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ