Βραβείο απονεμήθηκε στον δήμο Σύμης
Δωδεκάνησα
20/01/2023

Με το Bronze Βραβείο, στην κατηγορία «Ψηφιακός Τοπικός Τουριστικός Οδηγός & Μobile Εφαρμογές» διακρίθηκε ο Δήμος Σύμης για την υλοποίηση του “Visit Simi”, της πλατφόρμας προβολής τουριστικών και πολιτιστικών σημείων, στα Best City Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2023 στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία απόδειξη των βημάτων ψηφιακής καινοτομίας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο δήμος Δυτικής Σύμης, με στόχο την υποστήριξη των πολιτών και επισκεπτών, την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας αλλά και την προώθηση της ιστορίας του νησιού.

Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Βάσια Αρβανίτη, Business Development Manager της Crowdpolicy, η κ. Κλαούντια Σκορούπα, Project Manager στην Crowdpolicy κι η κ. Βασιλική Χρυσοχοΐδη, Head of Design στην Crowdpolicy.

To “Visit Symi”, νέος δικτυακός τόπος που υλοποιήθηκε με την τεχνολογική υποστήριξη της Crowdpolicy, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη δράση ψηφιακής τουριστικής προβολής του νησιού της Σύμης και απευθύνεται στους επισκέπτες του νησιού, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να έχουν μία πλήρη ενημέρωση για την τουριστική εμπειρία στη Σύμη.