Υπουργείο Μετανάστευσης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για διοικητές ΚΥΤ σε Κω και Λέρο
Δωδεκάνησα
04/04/2023

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος ανακοίνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, προκειμένου να πληρωθούν συνολικά οκτώ (8) θέσεις διοικητών μεταναστευτικών δομών, σε συνέχεια της επικείμενης λήξης της θητείας των υφιστάμενων.

Ειδικότερα, οι εν λόγω θέσεις αφορούν στη θέση του διοικητή επί θητεία στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Αττικού Άλσους, καθώς και τις αντίστοιχες θέσεις των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών Χίου, Κω, Λέρου και Σάμου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Έβρου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο Διαβατών Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο Μαλακάσας.

Η θητεία θα έχει διάρκεια ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο έτη κατά περιπτώσεις.

Βασική προϋπόθεση είναι οι υποψήφιοι να είναι απόφοιτοι σχολής Ανώτατης Εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία συναφή με τα καθήκοντα της θέσης και γνώση τουλάχιστον μιας ξένης επίσημης γλώσσας κράτους μέλους της ΕΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προσόντα, τα καθήκοντα και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (https://migration.gov.gr) και στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» (http://www.diavgeia.gov.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή 31.03.2023 και έχει καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 06.04.2023.

Πηγή naftemporiki.gr