Ο ποινικολόγος Αλ. Κιούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου για τα επεισόδια με την Uber
Δωδεκάνησα
08/03/2024

Ο ποινικολόγος κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση των ιδιοκτητών ταξί της Ρόδου, αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στη Ρόδο με την Uber. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ίδιος ο κος Κούγιας μετά από συνάντηση που είχε με τον σύνδεσμο ιδιοκτητών ταξί, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, μού ανέθεσαν, μαζί με το Δικηγόρο Ρόδου, κ. Κιουρτζή Στυλιανό, τη νομική εκπροσώπησή τους, τόσο ενώπιον των Δικαστηρίων της Ρόδου, όσο και ενώπιον της ΕΛ.ΑΣ, όπου διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις πράξεις που κατηγορούνται και διερευνώνται, κατόπιν των όσων συνέβησαν με την προσπάθεια της θυγατρικής εταιρίας «COOL RHODES» να αρχίσει την εγκατάσταση στη Ρόδο του συστήματος Uber, το οποίο θα οδηγούσε στην ανεργία πεντακόσιους ιδιοκτήτες και άλλους τόσους οδηγούς ταξί στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να καταστραφούν οικονομικά και κοινωνικά χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες βιοπορίζονται με την άσκηση του επαγγέλματος των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί.

Η ανάθεση σε εμένα της υπερασπίσεως αυτής της υποθέσεως είναι ιδιαίτερα τιμητική και θα προσπαθήσω να ασκήσω τα καθήκοντά μου με τον πλέον επαρκή τρόπο. «

Αθήνα, 6.3.2024

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξιος Χ. Κούγιας