ΝΙΣΥΡΟΣ : Νέα καταγγελία από πατέρα 15χρονου μαθητή, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
Δωδεκάνησα
18/04/2024

Πατέρας τριών παιδιών μίλησε στην εκπομπή "MAZI στο KosTv" με τον Γιώργο Βενέρη

Νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας .

Πατέρας  15χρονου μαθητή, καταγγέλλει τα όσα έζησε το παιδί του στο μουσείο του νησιού με τον αρχαιοφύλακα,  περιγράφοντας τα γεγονότα  με θυμό και οργή  μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα βιώνει το παιδί του.  Αναφερόμενος στα γεγονότα, σημείωσε πως  το παιδί του - μαζί και με άλλα παιδιά- πήγαν στο μουσείο και στο ξενώνα που διατηρούσε ο αρχαιοφύλακας και τους έδειχνε πορνογραφικό υλικό και διάφορα άλλα αντικείμενα  τα οποία υπήρχαν στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο  καταγγέλλων  διατηρεί εστιατόριο στη Νίσυρο  και γνώριζε πού καλά τον αρχαιοφύλακα και  αυτή τη στιγμή, είναι σε σοκ , μετά τα όσα συνέβησαν. Ερωτηθείς για  την κατάσταση του παιδιού, ο πατέρας  σημείωσε πως  ο δεκαπεντάχρονος  βρίσκεται  στο σπίτι και δεν έχει βγει γιατί είναι  ταραγμένο και ψυχολογικά σε όχι καλή κατάσταση.

Αναφορικά με τα γεγονότα , ο αρχαιοφύλακας  ήταν  παράγοντας  στην παιδική ομάδα Κ12 στον ΠΟΛΥΒΩΤΗ και είχε δραστηριοποιηθεί και εκεί.

Τέλος αναφέρει ότι αυτό που συνέβη στον γιο του, έγινε φέτος το 2024, ενώ προτίθεται να κινηθεί νομικά μαζί με όλους τους γονείς, που τα παιδιά τους βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις , ενώ τόνισε πως οι κάτοικοι στο νησί  λειτουργούν υποστηρικτικά.

Ρεπορτάζ