ΔΕΔΔΗΕ: Θέσεις σε πέντε νησιά του Αιγαίου (και στην Κω)
Δωδεκάνησα
15/05/2024

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Τετάρτη 15 Μαΐου και λήγει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

 Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. στην περιοχή της Σάμου ανακοίνωσε νέες θέσεις για την πρόσληψη τριών ατόμων.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν υπάλληλους γραφείου, ηλεκτροτεχνικού δικτύων και ηλεκτρολόγο μηχανικό. Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της – Περιοχή Κω, το Πρακτορείο Καλύμνου, το Υποπρακτορείο Λέρου, το Υποπρακτορείο Αστυπάλαιας και το Υποπρακτορείο Λειψών που εδρεύουν στο Νομό Δωδεκανήσου.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Τετάρτη 15 Μαΐου και λήγει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Οι θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ Κω

  1. ΠΕ Υπάλληλος Γραφείου – 1 θέση – Κως

  2. ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) – 1 θέση – Κως

  3. ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση – Κως

  4. ΤΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – 1 θέση – Κάλυμνος

  5. ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 2 θέσεις  – Κάλυμνος

  6. ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση – Λέρος

  7. ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση – Αστυπάλαια

  8. ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση – Λειψοί

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΣΟΧ (Έντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ)» και να την υποβάλουν, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ / Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών / Περιοχή Κω, Αβέρωφ 2, ΤΚ 853 00 – Κως απευθύνοντας την υπόψη κας Σταματάκη Ξανθίππης (τηλ. επικοινωνίας 22420 22215 εσωτ. 202) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..