Ο κορωνοϊός ''χτύπησε'' και τα δικαστήρια της Ρόδου
Δωδεκάνησα
28/02/2021

Κλείνουν για δύο μέρες με απόφαση της προέδρου Εφετών

Κλειστά για δύο μέρες θα παραμείνουν τα δικαστήρια της Ρόδου, με απόφαση της προέδρου Εφετών εξαιτίας επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοίού. 

Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής: 

Σας γνωριζουμε οτι εχουμε προβει με Πραξη μας, στην επι 48ωρο απαγορευση εισοδου στο Δικαστικο Μεγαρο Ροδου για την 1 και 2 Μαρτιου 2020, προκειμενου να προβουμε στις απαραιτητες ενεργειες  ως προς τα 3 επιβεβαιωμενα κρουσματα σε 2 δικαστικους υπαλληλους και 1 δικαστικο λειτουργο, γεγονος που συνεβη το Σαββατο 27.2.2020. Εντος της ημερας θα σας πρωθησουμε τα εγγραφα των λοιπων συστεγαζομενων υπηρεσιων με αναλογο αιτημα.
Εχει προγραμματιστει απο την Εισαγγελια Πρωτοδικων, απολυμανση του Δικαστικου Μεγαρου την Δευτερα 1 Μαρτιου 2021 και ωρα 09:00. 
Ο τροπος λειτουργιας των υπηρεσιων θα καθοριστει με αποφαση του Προισταμενου της καθε υπηρεσιας που θα σας αποσταλει ηλεκτρονικως την Δευτερα 1.3.2020 μολις αυτο καταστει εφικτο.
Παρακαλουνται οι Δικαστικοι Λειτουργοι, Δικηγοροι και Δικαστικοι Υπαλληλοι να απευθυνονται στους Προισταμενους των υπηρεσιων ηλεκτρονικως για οποιαδηποτε διευκρινιση.

Η Προεδρος Εφετων Δωδεκανησου

Θωμαιτσα Πατρωνα

 

Πηγή: www.rodiaki.gr