Ένοχος για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια κρίθηκε καθηγητής μουσικής μετά από απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω
Δωδεκάνησα
02/03/2021

Ένοχος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κω, 36χρονος που κατοικεί σε νησί της Δωδεκανήσου και ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 16χρονης μαθήτριάς του κατά τη διάρκεια μαθήματος που είχε μαζί του.     Η  υπόθεση , πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης τον Μάιο του 2013 μετά από καταγγελία που έκανε η  ανήλικη  με τη  μητέρα της. Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κω.

Σύμφωνα με όσα η νεαρή κοπέλα ενώπιον του δικαστηρίου,  ο 35χρονος της παρέδιδε μαθήματα μουσικής. Τέλος Μαΐου 2013 κατά τη διάρκεια μαθήματος, ο 36χρονος φέρεται – - να ζήτησε από την ανήλικη να σηκωθεί όρθια για να τη δει,  επιχείρησε να τη φιλήσει στο στήθος αλλά και να την αγγίξει σε άλλο σημείο του σώματός της. Η κοπέλα που δήλωσε ότι εξέφρασε την άρνησή της για όλα αυτά κατάφερε να  ξεφύγει καθώς ακούστηκε ότι κάποιος εισέρχονταν στο χώρο.