Telegraph: Η Κάρπαθος μεταξύ των 20 προορισμών της «μυστικής Μεσογείου» για διακοπές το 2021
Δωδεκάνησα
19/04/2021

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph έχει πολλάκις εκθειάσει τα ελληνικά νησιά μέσα από εκτενή αφιερώματα. Ήλιος, θάλασσα και παραδοσιακό φαγητό πρωταγωνιστούν σε πολλά άρθρα της που προτείνουν διακοπές στην Ελλάδα.

 

Αυτή τη φορά, σε πρόσφατο άρθρο της, με τίτλο «Μυστική Μεσόγειος: Οι καλύτερες διακοπές εκτός ραντάρ», η Telegraph παρουσιάζει 20 προτάσεις για διακοπές στη Μεσόγειο πέρα από τα συνηθισμένα, με τη λίστα να περιλαμβάνει δύο ελληνικά νησιά, ιδανικά για όσους αναζητούν απομόνωση και ησυχία. Αυτοί οι λιγότερο γνωστοί προορισμοί προσφέρουν γραφικά λιμάνια, αυθεντικά χωριά και παραδοσιακή κουζίνα, ειδυλλιακές παραλίες και διαδρομές με εντυπωσιακή θέα στο πέλαγος.

 Η Κάρπαθος είναι ένας από αυτούς τους προορισμούς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων βρίσκεται ανάμεσα σε δύο τουριστικά μεγαθήρια, τη Ρόδο και την Κρήτη, αλλά δεν μοιάζει σε κανένα από τα δύο. Διακοπές στην Κάρπαθο σημαίνει χαλάρωση, κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά, βόλτες σε χωριά με πλούσια παράδοση και διαδρομές σε άγρια και ήσυχα μονοπάτια.
 
 
Πηγή: www.reader.gr