''Aegean Cuisine'': Η δράση του ΕΒΕΔ για τη σήμανση τοπικά παραγόμενων νησιωτικών προϊόντων
Δωδεκάνησα
27/04/2021

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η δράση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου  ‘’Aegean Cuisine’’ για την πιστοποίηση τοπικά παραγόμενων προϊόντων της περιοχής μας. Πρωταρχικοί στόχοι του προγράμματος είναι αφενός να μπορεί να αναγνωρίζεται ένα δωδεκανησιακό προϊόν από τους επισκέπτες-καταναλωτές στο εμπόριο κι αφετέρου να αναδειχθούν οι θησαυροί της νησιωτικής γαστρονομίας. Περισσότερες πληροφορίες δίνει στο Kos Tv η υπεύθυνη επιτροπής του ‘’Aegean Cuisine’’ και μέλος  ΔΣ του ΕΒΕΔ, Μαριτάνα Αλακιώτου Ανθοπούλου.

Ρεπορτάζ