Το νέο φαρμακείο στο Καστελλόριζο με την τιμητική ονομασία ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' είναι γεγονός!
Δωδεκάνησα
22/07/2021

Σπουδαία η συμβολή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου στην υλοποίηση του έργου

Το Καστελλόριζο, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, απέκτησε ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου που έχει προσφέρει τα μέγιστα για να πάρει σάρκα και οστά αυτό το εγχείρημα, τοποθέτησε τιμητική πλακέτα στην είσοδο του φαρμακείου τιμής ένεκεν του Παύλου Γιαννακόπουλου, ιδρυτή της κορυφαίας φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του στον Φαρμακευτικό Κλάδο αλλά και στην ακριτική Δωδεκάνησο. 

Τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εξοπλισμένου φαρμακείου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 20 Ιουλίου, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση.

Στο ακριτικό μας νησί, παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Καστελλόριζου, Γιώργος Σαμσάκος, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νίκος Φουτούλης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολος Βάλτας, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Παρόντες και ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, Ιωάννης Παππάς και η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ν.Αιγαίου, Χαρούλα Γιασιράνη.

 

Πλάνα: www.cnn.gr

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ