Ομοσπονδία Δωδ/σιακων Σωματείων Αθήνας-Πειραιά: Εσπερίδες ενημέρωσης για τον αλιευτικό τουρισμό σε Κάρπαθο & Κάσο
Δωδεκάνησα
28/08/2021

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ενημέρωση για τον Αλιευτικό Τουρισμό                                          

Από το 2019, η Ομοσπονδία μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και το Πανεπιστήμιο Πειραιά έχει οργανώσει ενημερωτικές συναντήσεις για τον Αλιευτικό Τουρισμό.

Με αφορμή και την πρόσφατη προκήρυξη του προγράμματος CLID/ LEADER Αλιείας από την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., θα πραγματοποιηθούν δύο εσπερίδες ενημέρωσης:

  • Στην πλατεία Δημαρχείου Κάσου, το Σάββατο 4/9 και ώρα 7:30 μμ, με ομιλητή τον κ. Γιώργο Λουρδή, συνεργάτη - συνιδρυτή της Πλατφόρμας: Ταξίδια Ψαρέματος

  • Στο Δημοτικό αμφιθέατρο Καρπάθου, την Κυριακή 5/9 και ώρα 7:30μμ, με ομιλητές τον κ. Γιώργο Λουρδή και τον κ. Γρηγόρη Χατζηαντωνίου, Project manager της εταιρείας IDEC ο οποίος θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα  «FIT4BLUE – Ο Αλιευτικός Τουρισμός στη Γαλάζια Οικονομία».

 Οι εν λόγω εσπερίδες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Ηρωικής Νήσου Κάσου και Καρπάθου, της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και  Ανάπτυξη της Καρπάθου, της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ, του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων και του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις εκδηλώσεις, που  μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν στην τόνωση του πρωτογενή τομέα και της τουριστικής κίνησης στα νησιά μας.

 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας