Ο Δήμος Κω πάντα κοντά στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας - Διανομή τροφίμων στην οδό Αρτεμησίας 35
Κοινωνικά
20/04/2022

Ο Τομέας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, ενόψει των εορτών του Πάσχα, ενισχύει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη με τρόφιμα, προερχόμενα από δωρεές που διαθέτουν επιχειρήσεις του νησιού μας.

Για αυτό το σκοπό λειτουργεί αποθήκη τροφίμων, στην οδό Αρτεμησίας 35 όπου οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, αύριο Μεγάλη Πέμπτη 09:00 – 14:00 και τη Μεγάλη Παρασκευή 13:00 – 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι για την παροχή βοήθειας μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6951484157.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ειδικής συμβούλου Δημάρχου σε θέματα Πρόνοιας, Σταματίας Κανταρζή αλλά και της υπαλλήλου της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, Ελένης Σκουμάντζου, η Δημοτική Αρχή, τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα δε θέλει να μείνει κανείς συμπατριώτης μας μόνος, στερούμενος αναγκαίων αγαθών ειδικά φέτος που οι συνθήκες που επικρατούν λόγω του κύματος ακρίβειας και του πολέμου στην Ουκρανία, πλήττουν ακόμη περισσότερα νοικοκυριά. Οι δυο κυρίες δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους τοπικούς επιχειρηματίες για τις προσφορές των προϊόντων πρώτης ανάγκης και να ευχηθούν Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλον τον κόσμο. 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ