Σύσκεψη για προετοιμασία της Πρωτομαγιάτικης απεργίας σήμερα στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ
Κοινωνικά
26/04/2022

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την νεολαία, τους γυναικείους συλλόγους, τους μικρούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους, σήμερα Τρίτη 26 Απρίλη στις 19:00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων, για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας της Πρωτομαγιάς.

Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Ιωάννα Λάμπρου, σε δηλώσεις στο Kos Tv, επισημαίνει ότι η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά τιμάται με φόντο τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία απ΄ τον οποίο οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα συμφέρουν να διαλέξουν στρατόπεδο αλλά και το κύμα ανατιμήσεων σε ενέργεια και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ίδια, τονίζει ότι ακόμη και η πενιχρή αύξηση του κατώτατου μισθού είναι κάτω από τα επίπεδα της προηγούμενης δεκαετίας γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη ο αγώνας ενάντια σε όλους τους αντεργατικούς νόμους να ενταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στην Κω θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 10:30 στην πλατεία Ελευθερίας.

Ρεπορτάζ