Για πρώτη φορά στην Κω, φιλοξενήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας
Κοινωνικά
20/05/2022

Για πρώτη φορά στην Κω, πραγματοποιήθηκε , η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις της μαρίνας . Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν Πρόεδροι, Διευθυντές και ιδιοκτήτες μαρινών από όλη την Ελλάδα.

Τη Γενική Συνέλευση χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, τονίζοντας την μεγάλη προσφορά της μαρίνας του Δήμου Κω στο θαλάσσιο τουρισμό και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου σημειώνοντας πως η Μαρίνα της Κω, είναι η πρώτη δημοτική μαρίνα της χώρας, λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και 21 χρόνια και έχει δημιουργήσει επιπλέον 80 νέες θέσεις ελλιμενισμού  με  στόχο την επέκταση της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης  μαρινών Ελλάδος,  Σταύρος Κατσικάδης,  τόνισε πως η μαρίνα της Κω, είναι από τις πιο επιτυχημένες της Ελλάδος και αποτελεί προστιθέμενη αξία για την τοπική οικονομία.   Ο πρόεδρος της  ΜΑΕΕΤΛΚ Κώστας Χόνδρος αναφέρθηκε στους στόχους της διοίκησης, που αφορούν  σε  αναβάθμιση και επέκταση της Μαρίνας, με καλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ